Nyckeltillverkning

Våra moderna maskiner klarar de flesta typer av nycklar på marknaden med stor precision, även bilnycklar med sk ”startspärr”,  juridiskt skyddade nycklar, handfilade gamla nycklar, kassaskåpsnycklar, hänglåsnycklar, möbelnycklar mm.

Hemnycklar tillverkar vi oftast medan ni väntar, beroende på hur hög belastning vi har i butiken

Hemnycklar När vi tillverkar nycklar till ditt hem, görs ingen kopia, utan den tillverkas i moderna maskiner efter kod och blir på så sätt som ”nya original”. Detta ger nyckeln bättre precision. Vissa hemnyckar går även att få motivlackade nycklar >>> länk till prodib artkey

Bilnycklar Vi tillverkar nya nycklar till din bil, även de flesta bilnycklar med transponder, sk micro chips, en elektronisk startspärr som fungerar som stöldskydd, utan rätt chips kommer bilen att inom en kort stund att stanna.

Kassaskåpsnycklar Vissa modeller av kassakåpsnycklar, vi kan även beställa omställningssats med nya nycklar till vissa kassaskåp.

Cykelnycklar tillverkas efter din befintliga nyckel eller enligt kod.

Gamla skåpnycklar Nycklar till byråer och gamla möbler, saknas provnyckel, bör vi ha in låset till vår butik. Vissa nyckar kan fås med ett äldre utseende och nyckelgrepp både  i mässing eller antikbehandlade.

Hänglåsnycklar antingen med hjälp av kod eller provnyckel.

Juridiskt skyddade nycklar i sk låssystem, under förutsättning att vi har serviceavtal med fastighetsägare/förvaltaren. Vi kräver då fullmakt från nyckelansvarig för fastigheten, samt legitimation, för tillverkning.

 

Cylindertillverkning

Nya cylindrar i standardlåsning eller komplettering av cylindrar i som tillverkas efter kod som finns på kundens befintliga nyckel, saknas denna kod brukar det gå bra att kunden har provnyckel med sig vid beställning.

Nya cylindrar i systemlåsning kan ske, vid en eventuell utbyggnad av fastigheten. Under förutsättning att ni har tecknat ett Serviceavtal med låssmeden.

Omläggning av cylindrar ex vid borttappande av nyckel, vi har möjlighet att byta stift i cylindrar och tillverka nya nycklar. Detta innebär att den gamla nyckeln ej längre passar och på så sätt förhindra att obehörig person ej kan ta sig in i din bostad/fastighet om någon har hittat nyckeln.

Möjligheten att ”lägga om” cylindrar finns både när det gäller standardcylindrar och cylindrar i låssystem. Ring och prata med din låssmed för mer information och prisuppgift

 


 

© AB Lerums Lås & Larmservice 2018

Göteborgsvägen 3
443 30 LERUM
Tel 0302-13036

Certifieringar